Schelpjes met zalm en kappertjes

4
20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, maar trek 1 min. van de kooktijd af.
  • 2 Verhit de boter in een hapjespan en fruit de sjalot 1 min. Voeg de slagroom, zalm en kappertjes toe en verhit op laag vuur 2 min. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg de pasta aan het zalm-roommengsel toe en warm 1 min. mee. Voeg het citroenrasp toe en breng op smaak met het sap en peper en zout. Verdeel over 4 borden.

Schelpjes met zalm en kappertjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestrone primavera
20 min-
Bekijk recept
Schelpjes met ansjovis & rozijnen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept