Boerenomelet met oude kaas

4
35 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 1 cm (brunoise). Snijd de champignons in kwarten.
  • 2 Verhit de olie in een hapjespan. Bak de aardappelblokjes in 8 min. op laag vuur gaar. Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee. Doe de soepgroenten erbij en bak nog 3 min.
  • 3 Klop de eieren los en schenk ze over de groenten. Bak de omelet met de deksel op de pan op laag vuur in 12 min. gaar. Bedek de bovenkant met de kaas en bak nog 6 min. met de deksel op de pan. Serveer met de augurken.

Boerenomelet met oude kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Boerenomelet met gebakken krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Overblijf omelet
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse boerenomelet
15 min-
Bekijk recept
Franse boerenomelet
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept