1 Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook in ca. 20 min. gaar. Giet af en laat 3 min. staan met de deksel op de pan.
2 Verwijder ondertussen de steelaanzet van de sperziebonen en kook de bonen in 5 min. beetgaar. Giet af in een vergiet. Verhit 2 el olie in de pan van de sperziebonen en fruit de ui 3 min. Voeg de sperziebonen, tomato frito en oregano toe. Laat 6 min. op laag vuur stoven.
3 Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de kipburgers in 5 min. bruin. Keer halverwege. Verdeel de burgers over 4 borden en serveer met de aardappelen en sperziebonen.
Kipburgers met bonen is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)