Zoek
Spinazie-pannenkoeken
4
15 min
Albert Heijn
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 pannenkoeken kant-en-klaar (koelvers)
65 g pijnboompitten (zakje)
1 teen knoflook
2 el olijfolie
600 g bladspinazie (zak à 300 g)
150 g Castello blue (doosje)
50 g rozijnen
Bereiding
1
Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing. Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Snipper de knoflook.
2
Verhit de olie in een wok. Bak de knoflook ca. 1/2 minuut. Voeg de spinazie toe en roerbak ca.
3
min. mee. Verkruimel de kaas boven de spinazie. Voeg de pijnboompitten en rozijnen toe en meng het geheel goed.
3
Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het spinaziemengsel over de pannenkoeken en rol ze op.
Spinazie-pannenkoeken is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept