Broodbol gevuld met gehakt

4
40 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In koekenpan gehakt zonder vet op matig hoog vuur al omscheppend rul bakken. Ui 2-3 min. zachtjes meebakken. Tomatenpuree, paprikapoeder en helft van Italiaanse kruiden door gehakt scheppen en 1 min. meebakken. Bouillon toevoegen en geheel 10 min. zachtjes laten sudderen tot vocht verdampt is. Gehaktmengsel op smaak brengen met zout en peper. Oven voorverwarmen op 200 °C. Van Italiaanse bollen kapje afsnijden en bollen iets uithollen. Bollen op bakplaat zetten en vullen met gehaktmengsel. Olijven, gorgonzola en tomaat erover verdelen. Rest van Italiaanse kruiden en wat peper erover strooien. Kapjes naast gevulde bollen leggen. In midden van oven gevulde bollen 20-25 min. bakken tot ze knapperig zijn en kaas gesmolten is. Lekker met een salade van eikenbladsla en cherrytomaatjes.

Broodbol gevuld met gehakt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodbol met reuzenbonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde broodbol met tonijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje rauwe ham en rookkaas
15 min
Bekijk recept