Tomatenquiche

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de plakjes deeg uit en laat ontdooien. Snijd de tomaat in plakken, verwijder de zaadjes (zaadjes bewaren) en dep de tomaatplakken droog met keukenpapier.
  • 2 Splits de eieren. Stijf de eiwitten met het zout stijf in een vetvrije kom met een schone garde of mixer. Klop in een kom de yoghurt los met de eierdooier, tomatenzaadjes, havermout, kaas, peper en zout.
  • 3 Vet de springvorm in en bekleed met het deeg. Beleg de bodem van het deeg met de tomaat. Snijd de ui in dunne ringen en leg op de tomaat. Spatel het eiwit voorzichtig door het yoghurtmengsel en verdeel over de groenten. Laat de tomatenquiche in het midden van oven in ca. 25 min. gaar worden.

Tomatenquiche is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sardine-tomatenquiche met ui
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenquiche
25 min
Bekijk recept
Clafoutis van tomaat (tomatenquiche zonder bodem)
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-tomatenquiche Met Salade Van Gegrilde Courgette
30-60 min -
Bekijk recept

Sardine-tomatenquiche met ui
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenquiche
25 min
Bekijk recept
Clafoutis van tomaat (tomatenquiche zonder bodem)
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-tomatenquiche Met Salade Van Gegrilde Courgette
30-60 min -
Bekijk recept