4 Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Snijd de kruiden en de kappertjes fijn. Snijd de tomaatjes en olijven in vieren. Schep in een kom de Quorn-stukjes met de knoflook, kruiden, kappertjes, tomaatjes, olijven en ⅖ van de olijfolie door elkaar.
2 Vul de paprika's hoog op met Quornmengsel en zet naast elkaar in de ovenschaal. Besprenkel met ⅖ van de olijfolie. Schenk het tomatensap en water op de bodem. Bak de paprika's in de oven in ca. 30 min. gaar. Sprenkel halverwege wat vocht uit de schaal over de paprika's.
3 Breng ondertussen in een pan het water met zout aan de kook. Haal de pan van het vuur en roer de couscous erdoor en laat ca. 5 min. staan. Verwarm in een wok de rest van de olie en verwarm de couscous al omscheppend ca. 3 min. tot de couscous mooi rul is. Schep de couscous in het midden op borden. Leg de paprika's erop en schep het vocht uit de schaal over de couscous.
Pittig gevulde paprika's met couscous is een recept van Albert Heijn