Aardappelsalade met surimi

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren 7 min., pel ze en snijd elk in 4 partjes. Halveer de krieltjes en kook ze in 300 ml water in 10 min. gaar. Verdun de dressing met 50 ml water. Giet de krieltjes af, schep ze om met de ui en de dressing en laat ze in een slakom onder af en toe omscheppen snel afkoelen.
  • 2 Snijd intussen de bleekselderij en de worteltjes in stukken van 4 cm en snijd ze in reepjes. Breng ruim water aan de kook en kook de groente 5 min. Spoel ze koud in een vergiet.
  • 3 Verwijder de folie rond de surimisticks. Halveer ze en snijd de stukken overlangs in vieren. Meng de afgekoelde krieltjes met de groenten en de surimisticks en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de sla over een schaal, schep de aardappelsalade erop en leg de partjes ei erbij.

Aardappelsalade met surimi is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept
Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept