Gegrild Mongolisch lamvlees

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom sherry, sojasaus, gember, suiker en knoflook mengen. Lamsvlees in repen van 4 cm snijden en door marinade scheppen. Minimaal 30 min. laten marineren.
  • 2 Ovengrill voorverwarmen. Repen vlees uit marinade nemen, droogdeppen met keukenpapier en op bakplaat leggen. Bakplaat 10 cm onder hete grill schuiven en vlees in 6 minuten bruin en gaar roosteren, halverwege keren. In koekenpan olie verhitten en uiringen al om scheppend bakken. Vlees op vier borden scheppen en bestrooien met zout en peper. Uiringen erover verdelen.

Gegrild Mongolisch lamvlees is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsbout gemarineerd met koffie
1 uur-
Bekijk recept
Snedige Lamsbout
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische lamsstoofpot
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jordaanse Vleesschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Prei in vinaigrette & gegrild spek
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Warme, pittige tomatensaus
55 min Bijgerecht
Bekijk recept