Franse visschotel uit de oven

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 9 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Haal de kruidenboter uit het pak roerbakmix en schep de mix in de ovenschaal zodat deze al wat kan ontdooien. Dep de pangasiusfilet droog en bestrooi met peper en zout. Verhit de kruidenboter in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg de tomatenblokjes en de laurierblaadjes toe en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Leg de pangasiusfilet op de roerbakmix in de ovenschaal en schep de tomatensaus erover. Zet de ovenschaal 35 min. in het midden van de oven.
  • 3 Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes goudbruin in 12 min. Serveer bij de visschotel.

Franse visschotel uit de oven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept