Krokante vis met spinazie

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de pangasiusfilet ontdooien. Bestrooi de pangasiusfilet met peper en zout en wentel door de bloem. Klop de eieren los in een diep bord. Strooi het paneermeel op een ander bord. Haal de vis door het ei en wentel vervolgens door het paneermeel. Druk het paneermeel stevig aan en leg de vis op een bord.
  • 2 Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak de vis op middelhoog vuur in 5-7 min. goudbruin en gaar.
  • 3 Verhit ondertussen de rest van de boter in een hoge pan, doe de helft van de spinazie erbij en laat slinken. Voeg de rest van de spinazie toe tot deze gaar is. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Verdeel de vis, aardappelpuree en de spinazie over borden.

Krokante vis met spinazie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept