Kipcurry

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de ui grof en knoflook fijn. Snijd de kipfilet in stukjes en de tomaten in blokjes. Verhit de olie in een grote braadpan en fruit hierin de ui en knoflook op laag vuur in 5 min. glazig. Schep de currypasta erdoor en warm deze heel even mee. Leg de stukken kip in het currymengsel en bak ze in 5 min. lichtbruin. Snijd de broccoli in roosjes van de stronk. Schil de stronk en snijd hem in plakjes. Schil en snijd de aardappelen in blokjes.
  • 2 Voeg de tomatenblokjes aan het kipcurrymengsel toe en bak ze 2 min. mee. Schep de aardappelblokjes en de plakjes broccolistronk erdoor en schenk de bouillon erbij. Breng het geheel aan de kook en laat de curry op laag vuur in 30 min. gaar worden. Voeg na 20 min. de broccoliroosjes toe en kook ze beetgaar in de curry. Breng de curry op smaak met peper en zout.

Kipcurry is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met noten-auberginerijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde kipcurry met gele rozijnenrijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met noten-auberginerijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde kipcurry met gele rozijnenrijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept