Visschotel met geroosterde groenten

4
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 225 ºC. Wrijf de pangasiusfilets in met peper en zout en leg ze naast elkaar in de ovenschaal. Pers de knoflook, meng met de tapenade en bestrijk de vis ermee. Schuif de schaal in de oven en laat de vis in 15 min. gaar worden.
  • 2 Bestrijk de courgette, paprika, ui en tomaat dun met olie en rooster ze in een hete grillpan in 4 min. mooi bruin en beetgaar. Schep de groente op een bord, bestrooi met peper en zout en serveer met de vis. Lekker met aardappelpuree.

Visschotel met geroosterde groenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept