Krokante karbonadereepjes

4
1u45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Met scherp mes stukjes bot uit karbonades snijden. Vlees in reepjes snijden en in braadpan doen. Ui, knoflook, 1 el zout en sinaasappelsap erdoor scheppen. Zoveel water toevoegen dat vlees net onder staat. Aan de kook brengen en vlees op hoog vuur (zonder deksel) laten koken tot alle vocht verdampt is. Vuur dan laag draaien en vlees in eigen vet in ca. 1 uur zachtjes krokant en bruin bakken. Lekker met taco's en salsa van zoete aardappelen.

Krokante karbonadereepjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept