Vis met kappertjes en crème fraîche

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de vis in 12 gelijke stukken en bestrooi ze met zout en peper. Rasp de gele schil dun van de citroen en pers de vrucht uit.
  • 2 Verhit de boter in een hapjespan en fruit hierin de uien zachtjes 5 minuten. Roer de crème fraîche en 3 el water door de uien. Breng dit aan de kook. Leg de stukken vis in de pan en laat de vis heel zachtjes in ca. 5 min. gaar worden. Schep de stukken af en toe om.
  • 3 Roer de citroenschil, de kappertjes en de peterselie door de saus. Breng de saus op smaak met citroensap, zout en peper. Lekker met gekookte krieltjes en gestoofde spitskool.

Vis met kappertjes en crème fraîche is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oranje nachos
20 min -
Bekijk recept
Sugar snaps met zalm-tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met krokante salami en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept