Sukadelapjes

4
2u45 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vlees droogdeppen met keukenpapier. Ui pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten en vlees rondom bruin bakken. Ui ca. 2 minuten meefruiten. Vlees bestrooien met zout en peper. Warm water in pan schenken tot vlees net onderstaat. Laurierblaadjes, kruidnagels en azijn toevoegen. Vlees afgedekt in ca. 2 1/2 uur zachtjes gaar stoven. Jus proeven en eventueel op smaak brengen met zout en peper. Serveren met gekookte aardappels en rode kool.

Sukadelapjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met kool en sukadelapjes
3u50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderstoofschotel
3u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sukade met witte bonen en snijbonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met kool en sukadelapjes
3u50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderstoofschotel
3u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sukade met witte bonen en snijbonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept