Groenteburger met kaas

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In wok 1 el olie verhitten en uiringen 3 min. zachtjes bakken. Champignons toevoegen en op matig vuur in 3-4 min. bruin en gaar bakken.
  • 2 In koekenpan rest van olie verhitten en groenteburgers in 4 min. goudbruin bakken, halverwege keren. Na het keren op elke burger plakje kaas leggen en burgers met deksel op pan nog 2 min. bakken tot kaas is gesmolten.
  • 3 Bolletjes opensnijden. Onderste helften besmeren met mayonaise en beleggen met sla en groenteburger. Ui-champignonmengsel erover verdelen en beetje curryketchup erop scheppen. Afdekken met bovenste helften van bolletjes.

Groenteburger met kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Groenteburger met kerrie-mangosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse groenteburger met komkommersalade
15 min
Bekijk recept
Groenteburger met spinazie en zoete-aardappelfrites
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaburger met wortelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept