Kalkoenfilet met een citroenkorstje

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster het brood en maal het fijn in de keukenmachine. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Meng de citroenrasp met het broodkruim, breng op smaak met peper en zout en schep het mengsel op een bord. Klop het ei los en schenk dit op een ander bord. Paneer de lapjes kalkoenfilet door ze eerst door het ei te halen en vervolgens door het citroenbroodkruim. Verhit de olijfolie in de koekenpan en bak de kalkoenfilet aan iedere kant in 2-3 minuten op middelhoog vuur goudbruin. Sprenkel nog wat citroensap over de krokant gebakken filets. Lekker met een gemengde salade.

Kalkoenfilet met een citroenkorstje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kalkoenfilet en kaassaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept