Falafel met tomatensla

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de couscous in een grote schaal. Schep de olie en 1/3 van de knoflook erdoor en zout naar smaak. Schenk het kokende water erover en laat de couscous 8 min. afgedekt wellen.
  • 2 Bereid de falafel volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Snijd de tomaten in plakken en leg ze op de borden. Roer de rest van de knoflook met zout en peper naar smaak door de yoghurt. Bestrooi met paprikapoeder.
  • 4 Leg de falafel op de borden bij de tomatensalade. Serveer met de couscous en de yoghurt. Lekker met fijngesneden verse peterselie.

Falafel met tomatensla is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm in deeg met zoutvlokken
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikruidenomelet met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met basilicum uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met pestospinazie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita met falafel en avocadosalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met falafel en korianderpesto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje falafel
10 min Bijgerecht
Bekijk recept