Varkensfiletlapjes met aardappelsalade

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de grill voor of steek de barbecue aan. Meng 1 el olie met de ketjap en de knoflook en breng deze marinade op smaak met peper en zout. Bestrijk de filetlapjes met de marinade en marineer ze afgedekt tijdens de bereiding van de aardappelsalade.
  • 2 Breng de aardappelschijfjes in een laag water met zout aan de kook en kook ze in 3 min. gaar. Giet af en laat in een lage wijde schaal snel afkoelen. Schep de rauwkost, de ananas en de sladressing voorzichtig erdoor en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Rooster de filetlapjes in 4-5 min. per kant goudbruin en gaar. Leg ze op 4 borden en schep er de aardappelsalade bij.

Varkensfiletlapjes met aardappelsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletrolletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde filetlapjes met munt en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept