Kabeljauw met aardappeltjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Frituurolie of -vet verhitten tot 180 °C. Ui pellen en snipperen. Bleekselderij schoonmaken, en in reepjes snijden. Kabeljauwfilet bestrooien met zout en peper. In koekenpan 2 eetlepels kruidenboter verhitten. Ui en beekselderij ca. 2 minuten fruiten. Wortelrauwkost erdoor mengen. Nog ca. 3 minuten verhitten. Op smaak brengen met zout en peper. Groentemengsel op bakplaat leggen. Vis in vier porties erop leggen en resterende kruidenboter erover verdelen. Vis ca. 15 minuten in midden van oven gaar grilleren. Intussen pommes parisiennes bereiden in frituurpan volgens gebruiksaanwijzing. Vis en groente met schuimspaan van bakplaat op bord scheppen. Serveren met pommes parisiennes.

Kabeljauw met aardappeltjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept