Kaasraclette met lauwwarme aardappelsalade

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aardappelen in plakjes. Kook ze in ca. 5 min. beetgaar. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Snijd de ui in dunne ringen. Snijd de augurken in plakjes. Klop het citroensap met de mosterd, olijfolie, peper en eventueel zout tot een dressing. Schep de ui en augurk erdoor. Giet de aardappelen af en schep ze warm door de dressing. Snijd de korstjes van de kaas en snijd in 4 plakken. Leg de plakken kaas op 2 ovenvaste borden en bestrooi royaal met peper. Zet de borden ca. 15 cm onder de hete grill. Laat de kaas in 3-4 min. smelten. Schep de aardappelsalade naast de gesmolten kaas.

Kaasraclette met lauwwarme aardappelsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept