Ragout met tuinkruiden

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Eieren in ca. 7 minuten hard koken. In pan boter smelten. Bloem erdoor roeren tot bal ontstaat. Melk en 150 ml water beetje bij beetje toevoegen en blijven roeren tot gebonden saus ontstaat. Intussen spinazie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bouillontablet toevoegen aan saus en erin oplossen. Eieren pellen en in stukken snijden. Eieren en Italiaanse kruiden aan saus toevoegen. Tarly serveren met ragout en spinazie.

Ragout met tuinkruiden is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilethoorntjes met kerriesalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept