Kaasfondue met walnoten

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stokbrood in blokjes snijden en in mandje doen. Walnoten grof hakken. Bieslook in kleine stukjes snijden. Knoflook halveren en caquelon inwrijven met knoflook. In caquelon wijn verwarmen tot er belletjes opstijgen. Al roerend in gedeelten beide soorten geraspte kaas toevoegen. Blijven roeren tot alle kaas gesmolten is. In kopje maizena met scheutje wijn of water tot glad papje roeren. Al roerend aan fondue toevoegen en blijven roeren tot een mooi gladde fondue ontstaat. Walnoten en bieslook erdoor roeren en fondue op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat. Serveren op spiritusbrander met stokbrood erbij. Ook lekker om te dopen: stukjes bleekselderij en appel.

Kaasfondue met walnoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept