Provençaalse pannenkoeken met ratatouille

2
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In koekenpan olie verhitten en gehakt al omscheppend ca. 1 minuut bakken. Ratatouillemix toevoegen en ca. 1 minuut bakken. 1 1/2 dl warm water in pan schenken en ratatouille met deksel op pan in ca. 10 minuten gaar laten worden. Pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing in magnetron (oven of koekenpan) verwarmen. Kaassaus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tomatenpuree door ratatouillemengsel roeren en op smaak brengen met zout. Ratatouille over pannenkoeken verdelen en oprollen. Pannenkoeken op twee borden leggen, kaassaus erover verdelen. Direct serveren.

Provençaalse pannenkoeken met ratatouille is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouilletaart met aardpeer
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met ratatouille
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme rijstsalade met spekreepjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept