Rijkgevulde tomatensoep

4
35 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de preien en snijd ze in halve ringen. Verhit de olie in een soeppan, pers de knoflook erboven en fruit 1 min. Voeg de prei toe en bak op laag vuur 10 min. tot de prei begint te kleuren. Voeg de tomaten, bouillontabletten en het water toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat ca. 20 min. koken.
  • 2 Neem de pan van het vuur en pureer met de staafmixer. Scheur het brood in stukjes en voeg toe aan de soep. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat de soep in 20 min. afkoelen tot lauwwarm. Roer na het afkoelen met een garde, zodat het brood beter wordt opgenomen.
  • 3 Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten 3 min. Bestrooi de soep met het basilicum en de pijnboompitten. Schaaf de kaas erboven.

Rijkgevulde tomatensoep is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rijkgevulde spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipshoarma met rijkgevulde salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde groentesoep met pastinaak
330 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde kipschotel met bonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept