Franse vissoep

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Verhit 2 el olie in een soeppan en bak de soepgroenten en de knoflook 2-3 min. Voeg de basis voor tomatensoep en 2 potten water toe. Breng aan de kook.
  • 2 Voeg de krieltjes toe en kook de soep 5 min. op laag vuur. Bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kabeljauwfilet in blokjes. Voeg de vis en de bevroren sperziebonen toe en kook nog 5-6 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Schep de vissoep in 4 kommen of diepe borden. Voeg de rest van de olie toe en serveer met het stokbrood in plakjes.

Franse vissoep is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept