Indische groenten met omelet

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de ui en de wokgroenten 2 min. Meng 200 ml water, de boemboe en de mais erdoor en laat nog ca. 4 min. zacht doorkoken tot deze gaar en nog knapperig zijn.
  • 2 Klop de eieren los met peper en zout naar smaak. Verhit 1/2 el olie in een koekenpan en bak een omelet van 1/4 van het eimengsel. Houd warm onder een deksel. Bak zo nog 3 omeletten. Rol de omeletten op.
  • 3 Breng de sajoergroenten op smaak met peper en zout. Schep de rijst op 4 borden en verdeel de groenten erover. Bestrooi met de pinda's en leg het opgerolde ei erbij.

Indische groenten met omelet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept