Italiaanse pannenkoek

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schud goed met de fles pannenkoekmix. Giet 400 ml koude melk bij het poeder tot het streepje. Draai de dop weer op de fles en houd de fles op zijn kop. Schud 1 minuut en laat de fles 3 minuten met rust. In een koekenpan verwarm je een klein beetje margarine. Leg 3 plakjes salami in de pan en bak ze eventjes. Schud nog een keertje met de fles pannenkoekmix, schenk wat beslag in de pan en verdeel het over de bodem. Wacht tot het beslag bijna niet meer glimt. Je kunt nu heel voorzichtig de pannenkoek omdraaien met behulp van een spatel. Strooi vervolgens een beetje geraspte kaas en wat kruiden over de pannenkoek. Als de kaas is gesmolten, kun je voorzichtig aan de onderkant kijken of de pannenkoek al bruin is. De andere pannenkoeken bak je op dezelfde manier. Houd de gebakken pannenkoeken warm op een bord onder aluminiumfolie. De sla meng je met het zakje waar de croutons inzitten, de kaas en de dressing.

Italiaanse pannenkoek is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept