Krik-krak-burger

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Druk de tartaartjes iets platter. Strooi de steakkruiden aan allebei de kanten over de tartaartjes.
  • 2 Doe de cornflakes in het plastic zakje en plet ze met je hand tot kruimels. Strooi de kruimels in een bord en druk de burgers er aan beide kanten in.
  • 3 Haal het schilletje van de ui en leg de ui op z'n kant. Snij de ui in dunne plakjes.
  • 4 Verwarm de olie in een koekenpan op halfhoog vuur. Bak de burgers en de plakjes ui in ongeveer 6 minuten bruin. Roer af en toe in de plakjes ui, zodat het ringen worden. Keer de burgers en de uiringen halverwege om.
  • 5 Snij ondertussen de mangoschijven in blokjes. Schep de rozijnen en chilisaus erdoor. De salsa is klaar.
  • 6 Leg op elke burger wat uiringen en geef er wat mangosalsa bij. Je kunt natuurlijk ook een ander sausje nemen! Serveren met patat.

Krik-krak-burger is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische burger in shoarmabroodje
15 min
Bekijk recept
Dubbele cheeseburger met tomaat-ui-augurkrelish
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept