Broodje shoarma met spitskool

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 220 °C of gasovenstand
  • 5 Uien pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Spitskool schoonmaken en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en paprika ca. 2 minuten roerbakken. Shoarmavlees toevoegen en ca. 4 minuten roerbakken. Intussen shoarmabroodjes afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Kool aan vlees toevoegen en nog ca. 4 minuten meebakken. Op smaak brengen met ketjap. Serveren met shoarmabroodjes. Lekker met patat frites.

Broodje shoarma met spitskool is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept