Italiaanse bol met tomaten-kaasfondue

2
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan kaasfondue en tapenade al roerend aan kook brengen. Kapje van bollen afsnijden, broodkruim uit bol plukken en bewaren. Salade en dressing over twee borden verdelen. Italiaanse bollen erop zetten. Tomaten-kaasfondue in Italiaanse bollen schenken en broodkapjes schuin op bollen zetten. Broodkruim apart erbij serveren, om met vork in tomaten-kaasfondue te dippen.

Italiaanse bol met tomaten-kaasfondue is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept