Avocado-zalmsalade

2
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappelblokjes in ca. 6 minuten beetgaar koken. Intussen zalm in blokjes van 2 x 2 cm snijden. In wok olie verhitten en zalmblokjes ca. 4 minuten roerbakken. Avocado schillen en in blokjes snijden. Aardappelblokjes in zeef afspoelen onder koud water. In kom dressing en crème fraîche door elkaar roeren. Aardappelblokjes, zalm en avocado door dressing mengen. Op smaak brengen met peper. Serveren met stokbrood.

Avocado-zalmsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept
Zeewaardige zalmsalade
30 min-
Bekijk recept
Russische zalmsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmabroodjes met haricots verts en zalm
35 min
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept