Roodbaarsfilet met auberginekaviaar

4
1u10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand
  • 4 Aubergines wassen, in lengte halveren en in oven in ca. 30 minuten zacht laten worden. Aubergines ca. 15 minuten laten afkoelen, vruchtvlees uit schil lepelen en grof hakken. Intussen paprika's klein snijden. Knoflook pellen en boven kommetje uitpersen. Met azijn en 5 eetlepels olie door elkaar mengen. Aubergine- en paprikastukjes erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper.
  • 2 Grill voorverwarmen op hoogste stand. Roodbaarsfilets aan beide kanten dun bestrijken met olie. Filets met witte kant naar onder, op bakplaat leggen. Vier borden voorverwarmen. Bakplaat vlak onder hete grill schuiven en roodbaarsfilets in ca. 4 minuten lichtbruin en gaar grillen. Roodbaarsfilets op warme borden leggen en kaviaar erop scheppen. Serveren met ciabattabrood en gemengde salade.

Roodbaarsfilet met auberginekaviaar is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane ciabatta
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Auberginekaviaar met feta en walnoten
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tussenrib met tagliatelle en auberginekaviaar
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lichte auberginekaviaar
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept