Klassieke hachee

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de uien grof. Verhit in een braadpan de boter en bak het vlees al omscheppend. Bak de ui na ca. 2 min. mee. Bestrooi het vlees met peper, zout en de bloem en schep om. Voeg het water en de bouillontablet toe, zodat het vlees net onderstaat.
  • 2 Voeg de azijn, suiker, laurierblaadjes en kruidnagels toe. Breng aan de kook en stoof het vlees met de deksel schuin op de pan op zacht vuur in ca. 3 uur gaar. Breng de jus eventueel op smaak met peper en zout.

Klassieke hachee is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept