Gegrilde boerenachterham met aspergesalsa

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom sjalotten 5 min. in azijn marineren. Asperges in stukjes snijden. Aspergestukjes, peterselie, 3 el olijfolie en naar smaak zout en peper door sjalotten mengen. In schaal rucola met rest olijfolie vermengen.
  • 2 Plakken ham op goed ingevet rooster aan elke kant 2 min. grillen. Plakken ham over vier borden verdelen en salsa erop scheppen. Rucola over borden verdelen. Lekker met aardappelsalade met mosterd (recept zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek).

Gegrilde boerenachterham met aspergesalsa is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept