Aardappeltortilla met salami en olijven

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 220 °C voorverwarmen en ciabatta volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Ui pellen en snipperen. Goudsalami in reepjes snijden. In koekenpan helft van olie verhitten en ui en aardappel 4 min. bakken. Af en toe omscheppen. Salami en grootste deel plakjes olijven erdoor scheppen en mengsel in pan verdelen. Eieren met Boursin, zout en peper loskloppen en over aardappelmengsel verdelen. Tortilla 10 min. zacht bakken tot bovenkant bijna droog is. Tortilla met behulp van deksel in pan keren en onderkant bruin bakken. Van rest olie, azijn, peper en zout dressing roeren en over sla verdelen. Tortilla in punten snijden, met rest olijfplakjes garneren en met sla en ciabatta serveren.

Aardappeltortilla met salami en olijven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla met chorizo
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla met peterselie en gekarameliseerde ui
40 min Bijgerecht
Bekijk recept