Zalmvink met aardappel in schil

2
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de aardappelen schoon en snijd ze met een scherp mes in dunne plakjes. Vet 2 ovenbestendige borden licht in met olie. Leg de aardappelplakjes in een cirkel op de borden. Leg in het midden van elk bord een zalmfilet.
  • 2 Bestrijk de vis en aardappelplakjes met de rest van de olie. Zet de borden op een rooster in het midden van de oven en bak ca. 15 min. tot de vis gaar is en de aardappelplakjes beginnen te kleuren. Bestrooi met peper en zout.

Zalmvink met aardappel in schil is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept