Gehakt in parmaham

4
1uur-
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gedroogde paddenstoelen 15 min. in 150 ml kokend water. Week in een andere kom het brood 10 min. in de melk.
  • 2 Knijp de paddenstoelen uit en hak ze fijn. Zeef het weekvocht door een fijne zeef.
  • 3 Kneed het gehakt met het geweekte brood, de paddenstoelen, fijngehakte parmaham, ei, kruiden en zout en peper goed door elkaar.
  • 4 Spreid de plakken parmaham naast elkaar uit en laat ze elkaar iets overlappen. Vorm van het gehakt een ovaal brood en leg het op de ham. Sla de ham om het gehakt en leg het brood met de naad naar onder in de braadslede.
  • 5 Verwarm de oven voor op 200 °C. Zet het gehaktbrood in de oven en bak het 5 minuten. Schenk het paddenstoelenvocht met de tomaten en zout en peper rond het brood en bak het nog 20 minuten. Schakel de oven uit en laat het brood nog 20 min. in de oven staan. Lekker met aardappelgnocchi en courgette.

Gehakt in parmaham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept