Salade rode pesto

4
25 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd 12 sneetjes van de ciabatta en bestrijk ze dun met 1 el olie. Rooster ze boven in de oven in ca. 8 min. goudbruin. Keer halverwege. Bak de rest van het brood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit 1 el olie en bak hierin de aubergine en tijm ca. 8 min. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Roer 1 tl pesto rosso met 1 el water en 1 el olie tot een dressing. Breng op smaak met peper. Bestrijk de sneetjes brood met de rest van de pesto.
  • 4 Snijd de mozzarella in stukjes en meng met de sla, aubergine en ui. Verdeel de dressing en het brood erover. Serveer met de rest van het brood.

Salade rode pesto is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept