Shoarmapizza met knoflooksaus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. Groenten in ruime pan met kokend water 3 min. koken. Afgieten en goed laten uitlekken. Deeg op bakplaat losrollen en uittrekken tot lap zo groot is als bakplaat. Deeg bestrijken met tomatensaus uit kit. Hierover diepvriesgroenten en shoarmavlees verdelen. Kaas erover strooien. In het midden van oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar bakken. Tomaten schoonmaken, in partjes snijden en mengen met 2 el knoflooksaus. Pizza in 16 stukken snijden en met knoflooksaus en tomatensalade serveren.

Shoarmapizza met knoflooksaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Shoarmapizza
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept