Spinazietaart

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het deeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Vet de bakplaat in en leg de deegplakjes erop. Druk de naden goed dicht.Vouw de randen twee keer terug zodat er een opstaand randje ontstaat.
  • 2 Laat de spinazie ontdooien en uit laten lekken. Druk met een lepel zoveel mogelijk vocht eruit. Verdeel de spinazie over de deegbodem. Leg de ham op de spinazie en verkruimel de kaas erboven. Klop de eieren los met room. Breng op smaak met peper en zout en schenk over de taart.
  • 3 Schuif de bakplaat net onder het midden van de oven en bak de taart in 25-30 min. goudbruin en gaar. Serveer warm of op kamertemperatuur.

Spinazietaart is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazietaart met pijnboompitten
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige ei-spinazietaart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart uit Romagna
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart met geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazietaart met pijnboompitten
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige ei-spinazietaart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart uit Romagna
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart met geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept