1 Mihoen volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Taugé in vergiet leggen en overgieten met kokend water. Bosuitjes schoonmaken en in stukken van 4 cm snijden. Peper halveren, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Knoflook pellen, gember schillen en beide fijnsnipperen.
2 In droge wok pinda's goudbruin roosteren, op schotel laten afkoelen. In wok olie verhitten. Knoflook en gember ca. 30 seconden fruiten. Blokjes kip toevoegen en ca. 2 minuten roerbakken. Vissaus toevoegen en kip in ca. 5 minuten op matig vuur gaar laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Mihoen laten uitlekken en voorzichtig door kip mengen. Bosui en waterkers door mihoen mengen en nog 1 minuut meewarmen. Van vuur af taugé erdoor scheppen. Koriander boven mihoen fijnknippen, garneren met pinda's en peperreepjes.
Gebakken mihoen met kip en groenten is een recept van Albert Heijn