4 Was de aardappels, borstel ze schoon, schil en kook in ca. 10 min. gaar. Pel de ui en snipper. Was de paprika, maak schoon en snijd in blokjes. Leg de zalmfilet op bakpapier op de bakplaat en bestrooi met peper en zout. Sprenkel 1/2 van de olie erover en leg de zalm in het midden van de oven en bak in ca. 12 min gaar.
2 Verhit de rest van de olie in een braadpan. Bak de ui en paprika ca. 2 min. Voeg de spinazie toe en verwarm afgedekt. Breng op smaak met peper en zout. Bereid de visssaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de zalm met saus, aardappels en groenten.
Zalmfilet met spinazie is een recept van Albert Heijn
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)