Mediterraan kabeljauwbrood

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 225 °C. Maak het deeg volgens aanwijzingen op het pak, vervang de boter door 6 el olijfolie. Meng bij de tweede keer kneden de kruiden en olijven door het deeg. Smeer de kabeljauw aan beide zijden in met pesto. Rol het deeg op een met bloem bestoven werkblad uit tot een ovale lap. Leg de kabeljauw in het midden van het deeg, laat niet overlappen.
  • 2 Vouw de zijkanten van het deeg naar binnen en vouw de voor- en achterkant over elkaar heen. Bestrijk de naden met wat water zodat ze goed aan elkaar plakken. Leg het brood met de naad naar beneden in een ingevet bakblik. Bak het brood in ca. 25 min. goudbruin. Haal het brood uit de oven en bestrijk de bovenkant met wat olijfolie. Serveer direct met jonge tuinboontjes en zet een bakje met olijfolie en een bakje met zeezout op tafel. Doop het brood in de olie en het zout.

Mediterraan kabeljauwbrood is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Mediterraan meergranenbrood
10 min Snack
Bekijk recept
Gevulde tomaten met mediterrane filets
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterraan stoofvlees met pesto
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische filets met groene pepersalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept