Mie met surimi en stoomgroenten

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bakjes stoomgroente na elkaar 6 min. in magnetron op hoogste stand (700 Watt) bijna gaar stomen. Surimi in stukjes snijden. Peper open snijden, zaadjes verwijderen en peper in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Peperreepjes 2 min. bakken. Groente 1 min. meebakken. Surimi erdoor scheppen en 2 min. meebakken. Op smaak brengen met vissaus en chilisaus. Mie over vier borden verdelen en groentemengsel erop scheppen. Serveren met kroepoek.

Mie met surimi en stoomgroenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmasalade met stoomgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflookspaghetti met rucola en noten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met zomergroenten en kabeljauw
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept