Bruschetta met lamsvlees en citroenmayonaise

4
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Helft van citroenrasp en helft van citroensap met 2 el olie en zout en (versgemalen) peper naar smaak door elkaar roeren. Knoflook halveren en brood ermee inwrijven. Brood dun besmeren (met keukenkwastje) met 1 el olie. Brood in grillpan aan beide zijden goudbruin roosteren en laten afkoelen. Lamsboutlapjes aan beide kanten met citroenolie bestrijken. Lamsboutlapjes in grillpan in 3 min. bruin en vanbinnen rosé roosteren. Mayonaise losroeren met rest van citroenrasp en -sap en op smaak brengen met zout en peper. Bruschetta achtereenvolgens beleggen met mayonaise, waterkers, tomaatreepjes en lamsbout. Direct serveren.

Bruschetta met lamsvlees en citroenmayonaise is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte friet
40 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Verse vissticks met citroenmayo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kappertjes en pistachenootjes
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept