Paté brûlée

1stuk
10 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roompaté mengen met cognac en vul er lage schaaltjes of Chinese soeplepels mee. Strijk de bovenkant glad en strooi er een laagje basterdsuiker over. Laat de paté in de koelkast door en door koud worden. Schuif de schaaltjes of lepels vlak voor het serveren onder een hete grill en laat het suikerlaagje karameliseren.

Paté brûlée is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Klassieke crème brûlée
235 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met wortelen
Nagerecht
Bekijk recept

Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Baby-artisjokken met paté
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paté met rode uienmarmelade
100 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pate met zoetzure cumberlandsaus
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept