Truffelpaté in pancetta

4
10 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de sherry in een pannetje op hoog vuur in ca. 4 minuten in tot stroop. Snijd de truffelpaté in 4 gelijke plakken en verpak elke plak in 2 plakjes pancetta, steek ze vast met een cocktailprikker. Verhit een droge koekenpan met antiaanbaklaag en bak de in pancetta verpakte paté op hoog vuur 1-2 minuten lichtbruin, keer halverwege. Leg wat blaadjes rucola op elk bord en een patépakketje. Druppel er sherrystroop over.

Truffelpaté in pancetta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oudjaarrecept Minihamburger Met Truffelpate
10-20 min -
Bekijk recept
Kwartels Met Truffelpate
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept