Zoek
Cranberrypatéballetjes
4
15 min
Albert Heijn
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g cranberrypaté
2 el crème fraîche
50 g walnoten
8 sneetjes wit casinobrood
75 g rucolaslamelange
3 el honing-mosterddressing
Bereiding
1
Meng met een vork de paté en crème fraîche in een kom. Vorm er 3 balletjes per persoon van. Hak de walnoten fijn in een kommetje.
2
Rol de patéballetjes door de fijngehakte walnoten zodat ze rondom bedekt zijn. Leg de balletjes tot gebruik afgedekt in de koelkast.
3
Rooster het brood in een broodrooster. Steek met de uitsteekvorm een ster uit elk sneetje toast of snijd het brood met een mes in een stervorm.
4
Verdeel de slamelange over de borden en besprenkel met de dressing. Leg de patéballetjes erop. Serveer met de toast.
Cranberrypatéballetjes is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker